Sopimus- ja toimitusehdot

Yhteystiedot

Oma Murre Oy (Y-tunnus: 3358692-5 )
Puh nro: 040 737 0833
Sähköposti: murre@linnanmurre.fi

Turun Murre on vuonna 2013 perustettu Liedossa toimiva koirakoulu. Turun Murren perustajan Katja Silanderin tavoitteena on yrityksen perustamisesta lähtien ollut eläinten hyvinvoinnin lisääminen positiivisen ja omaehtoisen koulutuksen avulla.

Maksutavat
Verkkokaupasta löytyvät kurssit maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Muita maksutapoja pienostoihin toimiisteissä ovat Mobile Pay (38976) ja käteismaksut. Nämä vaihtoehdot ovat tarkoitettu vain pientarvikehankinnoille sekä käytettäväksi erikseen sovittavissa tilanteissa.

Jos haluat maksaa palvelun lahjakortilla, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla murre@linnanmurre.fi.

Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Kurssit
Jokaisen kurssin sivulla on lyhyt kuvaus, mitä kurssi pitää sisällään, ja kurssin hinta. Verkkokaupasta voit valita itsellesi sopivan kurssin ja sopivan alkamisajankohdan. Jos kurssin sisältö tai sopivuus mietityttää, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla. Kurssin hinta sisältää alv:n.

Ilmoittautuminen on sitova lunastaessasi kurssin verkkokaupasta. Kurssimaksuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Jos ostamasi kurssi ei jostain syystä sovellu koirallesi, on mahdollista erikseen sopia kurssin vaihtamisesta. Juoksuaikainen narttu tai sairas koira ei voi osallistua koulutukseen, joten juoksu- ja koiran sairastumispoissaolot korvataan myöhemmin toisessa sopivassa ryhmässä, jossa on tilaa. Omia poissaoloja kursseilta voidaan korvata ainoastaan poikkeustilanteissa, joista on sovittu etukäteen.

Poissaolot tulee ilmoittaa ensisijaisesti kurssin ohjaajalle tai toissijaisesti sähköpostiosoitteeseen murre@linnanmurre.fi. Oma Murre pidättää oikeuden perua kurssin tai muun tapahtuman esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin pyritään löytämään toinen kurssi, johon asiakas voi osallistua. Jos sopivaa kurssia ei löydy, kurssin hinta palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. Oma Murre pidättää oikeuden myös muuttaa kurssien ja koulutusten hintaa ja kestoa ilmoittamatta.


Treeniryhmät
Vakituiseen treeniryhmään voit kysyä paikkaa sähköpostitse murre@linnanmurre.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Kirjoitathan yhteydenottolomakkeen viestiin mahdollisista aikataulu- ym toiveista. Otamme yhteyttä ja etsimme yhdessä teille sopivan treeniryhmäpaikan. Maksu- ja lisätiedot saat kurssikirjeessä, kun sopiva ryhmä on löytynyt. Kuukausimaksulla säilytät paikkasi, ja se takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa ryhmässä. Oma Murre pidättää oikeuden perua ryhmän esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin pyritään löytämään toinen ryhmä, johon asiakas voi osallistua. Treeniryhmän irtisanomisaika on yksi kuukausi. Ilmoitathan siis hyvissä ajoin, jos olet luopumassa paikastasi.

Oma Murre pidättää oikeuden muuttaa treeniryhmien hintaa. Hinnanmuutoksesta ilmoitetaan treeniyhmäläisille viimeistään edellisenä kuukautena ennen muutoksen toteutumista. Jos asiakas haluaa irtisanoutua treeniryhmästä hinnanmuutoksen vuoksi, saa hän maksaa irtisanomisajan (1kk) hinnanmuutosta edeltävän hinnan. Jatkuvista maksuhäiriöistä seuraa treeniryhmästä erottaminen, jos asiakas ei maksumuistutuksista huolimatta maksa treeniryhmän kuukausihintaa ajallaan.

Kohdennettu markkinointi
Ostamalla Murren palveluita tai osallistumalla tapahtumiin hyväksyt, että sinulle lähetetään sähköpostitse Oma Murren toimintaan ja tuleviin tapahtuviin liittyviä sähköpostiviestejä. Ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin murre@linnanmurre.fi kautta, voit milloin tahansa poistaa itsesi sähköpostilistalta. Tällöin sinulle ei enää lähetetä Oma Murren muuhun toimintaan liittyviä sähköpostiviestejä, vain mahdolliset kurssikirjeet ja muut olennaiset tiedotteet osallistumaasi tapahtumaan liittyen. Lisää tietoja Oma Murren henkilötietojen käsittelystä voit lukea Tietosuojaselosteesta.