Murren Jumppa   
heinäkuu
elokuu

Murren Jumppakurssilla ja Pop Up Jumpassa tehdään harjoituksia, jotka parantavat koiran kehonhallintaa ja tasapainoa. Harjoitukset vaativat koiralta keskittymistä ja siksi harjoittelu on tehokasta aktivointia sekä fyysisesti että psyykkisesti. Harjoituksissa käytetään apuna mm. tasapainotyynyjä, rimoja, korokkeita ja jumppapalloja. Ennakkotaitovaatimuksia ei ole, harjoitteet suunnitellaan tarvittaessa koirakkokohtaisesti! 

Kenelle kurssi sopii?

Murren Jumppa soveltuu fyysisesti terveille, aikuisille koirille. Jumppaan voi siis osallistua täysikasvuinen koira, mieluiten vähintään noin vuoden ikäisenä.  Jos koirallasi on mitä tahansa terveydellistä ongelmaa rakenteessa tai luustossa, konsultoi aina ensin omaa eläinlääkäriäsi tai hoitavaa fysioterapeuttia. Jos epäröit koirasi soveltuvuutta kurssille, ole meihin yhteydessä ennen ilmoittautumista! 

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Liisa, joka on myös urheilukoirien fyysisen harjoittelun ohjaaja.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan lisätiedon kurssille osallistumisesta.