Käytösneuvonta   
HUOM! VAIN Käytösneuvontaan ajan jo saaneille! Kysy aikaa Käytösneuvontaan Yhteydenottolomakkeella.

Hinta 175 €

Osta kotikäynti varattuasi ajan

Huom! Linnan Murren kotikäynnit Tampere - Akaa - Hämeenlinna akselilla! .
Onko koirallasi kotiympäristössä jokin ei-toivottu käytös, johon haluaisit ammattilaisen neuvoa ja tukea? Käytämme käyttäytymistieteisiin ja oppimispsykologiaan perustuvia positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmiä. Murrella kaikki kotikäyntejä tekevät kouluttajat ovat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia, ja opiskelevat koko ajan lisää käyttäytymisestä ja kouluttamisesta mm. erilaisten webinaarien ja verkkokurssien parissa.

Miksi Käytösneuvonta on hyödyllinen?

Mitä varhaisemmassa vaiheessa ei- toivottuun käytökseen puututaan, sitä helpompaa tilanteen muokkaaminen on. Ei siis kannata jäädä odottamaan, että asia korjaantuisi itsestään, vaan toimintamalleja on muutettava, jos haluaa koiran käytöksen muuttuvan.
Useimmiten omistaja löytää yhteisen sävelen koiransa kanssa jo yhden tapaamisen jälkeen, mutta toisinaan tarvitaan pari lisäkoulutuskertaa, joissa oppii niin koira kuin omistaja. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että yksikään ongelma ei ratkea kuten televisiossa, vaan koulutus vaatii aina omistajalta sitoutumista ja johdonmukaista koulutusta.

Mitä Käytösneuvonta sisältää?

Käytösneuvonta tapahtuu asiakkaan valitsemassa paikassa (tyypillisesti kotona), ja tapaamiseen varataan aikaa noin 1,5h. Käynnillä tehdään hyvinvointikartoitus, ja koulutussuunitelma ei-toivotun käytöksen ratkaisemiseksi.
Käytösneuvonnan hintaan sisältyy:
n. 1,5h livetapaaminen asiakkaan valitsemassa paikassa (tyypillisesti kotona, mutta tarvittaessa käynti voi olla muualla, kuten mökillä tai työpaikalla)
matkat (max. 50 km Murren toimipisteeltä tai kouluttajan kotoa) ja alv 24 %
kirjalliset hoito- ja koulutusohjeet jälkikäteen sähköpostitse (ohjeiden avulla asiakas jatkaa harjoittelua itsenäisesti)
30min kontrollipuhelu sovitun ajan kuluttua tapaamisesta

Miten varaan ajan Käytösneuvontaan?

Voit ilmoittautua Käytösneuvontaan Yhteydenottolomakkeella, kerrothan mahdollisista aikataulutoiveista ja millaisesta käytöksestä on kyse. Kun aika on sovittu, Käytösneuvonta ostetaan verkkokaupasta.

Miten valmistaudun Käytösneuvontaan?

Kun ajankohta on sovittu, saat sähköpostitse infokirjeen ja valmistautumisohjeet.

KYSY AIKAA KÄYTÖSNEUVONTAAN YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA:
Kirjoita viestikenttään myös koiran rotu, ikä ja paikkakunta, jolla asut.
Kirjoita viestiKäytösneuvonta