Pentujen Nenäkoulu   

heinäkuu
elokuu
syyskuu

Mitä Pentujen Nenäkoulussa oppii?

Pentujen Nenäkoulussa opetellaan nenänkäyttöä erilaisilla etsintätehtävillä, sekä harjoitellaan hajutyöskentelyharrastuksissa tarvittavia taitoja. Kurssilla tutustutaan myös mm. erilaisiin alustoihin. Hajutyöskentelyn kautta pennulla on loistava tapa oppia itsenäistä työskentelyä ja saada onnistumisen kokemuksia. Näin myös koiran ja omistajan välinen suhde kehittyy leikin lomassa. Ryhmään otetaan max neljä koirakkoa, ja yhden treenin kesto on 60 minuuttia. Harjoitukset tehdään hallissa yksi koira kerrallaan eli pennun tulisi pystyä odottamaan omaa vuoroaan rauhallisesti autossa tai häkissä. Huom! Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana, jos ei muuta ilmoiteta! 

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii kaikille 2-6kk ikäisille pennuille. Kurssi sopii sekä niille, jotka haluavat vinkkejä pennun aktivointiin arjessa, että niille, jotka tähtäävät hajutyöskentelyyn harrastuksena tai työtehtävänä.

Kurssin kouluttaja

Kurssia ohjaa hajutyöskentelyyn erikoistunut eläintenkouluttaja (at.) Liisa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan vesikuppi, normaali talutin, panta tai valjaat, koirasi lempilelu, sekä runsaasti koiralle mieleisiä makupaloja. Kurssin hinta sisältää tarvikkeet, joilla pääsee kotona harjoittelun alkuun. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.
Pentujen Nenäkoulu