Noseworkin treeniryhmät   
heinäkuu
elokuu
Nosework -harrastuslaji kehitettiin alunperin Yhdysvalloissa, kun huomattiin hajutyöskentelyn parantavan rescuekoirien hyvinvointia. Nosework on koirille hauskaa puuhastelua, tehokasta aktivointia ja helppoa toteuttaa kotioloissa, mutta myös tavoitteellista harrastusta mikäli tähtäimenä on kilpaileminen. Kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja koiran oman toiminnan kannustamiseen.

Noseworkin treeniryhmässä jatketaan Noseworkin tutustumiskurssilla ja jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Treeniryhmässä perehdytään myös syvemmin nose-workin sääntöihin, mutta ryhmiin ovat tervetulleita kaikki, harrastit lajia tavoitteellisesti tai omasi ja koirasi iloksi! Treeniryhmä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa.

Ryhmässä harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten treenit soveltuvat myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään.

KENELLE RYHMÄ SOPII?

Noseworkia voi harrastaa jokaisen koiran kanssa, rodusta ja iästä riippumatta. Jos koirallasi ei ole aiempaa kokemusta noseworkista suosittelemme käymään ensin nosework- tutuksi-kurssin.

RYHMÄN KOULUTTAJA

Ryhmiä ohjaa eläintenkouluttaja (at) Liisa Pennanen.

MITÄ RYHMÄÄN TARVITSEE MUKAAN?

Ota ryhmään mukaan koiralle vesikuppi, vettä, oma taukoalunen (pyyhe, viltti tms), panta tai valjaat normaali talutushihna sekä runsaasti koiralle mieleisiä palkkioherkkuja.