Kontaktikurssi   
Kesto4 x 50 min
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Jos näet ohitustilanteessa kauniisti ohjaajaansa katselevan koiran, kyse on todennäköisesti siitä, että asiaa on treenattu paljon. Mitäpä jos koirasi toisen koiran nähdessään ottaisikin oma-aloitteisesti kontaktin Sinuun? \n

Miksi Kontaktikurssi on hyödyllinen?

Tavallisessa arjessa luottamussuhteen ja yhteistyön perusta on se, että koira osaa ja ennen kaikkea haluaa kysyä omistajaltaan lupaa erilaisiin asioihin. Usein käy niin, että kotona harjoitukset sujuvat hyvin, mutta kun mukaan tulevat ympäristön häiriöt, niin kontaktihakuisuus omistajaan ei olekaan enää itsestäänselvyys. \n \nJotta koiran tarkkaavaisuus ja kiinnostus ohjaajaansa säilyisi tilanteessa kuin tilanteessa, palkitsemista on pidettävä yllä, ja sen voi rakentaa koiralle kannattavaksi toistojen, palkkioiden ja erilaisten koulutustyökalujen avulla. Arjen hallintaa helpottavaa, ja yhteistyötä vahvistavaa koulutusta ei tulisikaan siis ajatella erillisenä, yksittäisenä treenitilanteena, vaan tapana toimia koiran kanssa. Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta. 

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi soveltuu erinomaisesti nuoremmille koirille ja aikuisille, joilla on vaikeaa keskittyä työskentelemään omistajan kanssa, kun ympärillä on häiriöitä. Kontaktikurssi soveltuu myös erinomaisesti Pentukurssin ja Perustaitokurssin jälkeiseksi kurssiksi. 

Kuka kurssin ohjaa?

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Krista. Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Sään salliessa harjoitteita voidaan tehdä myös ulkona piha-alueella. 

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.