Sopimus- ja toimitusehdot

Yhteystiedot

Linnan Murre (Turun Murre Y-tunnus: 2563684-9)
Puh nro: 040 737 0833
Sähköposti: murre@linnannmurre.fi
Osoite: Vanhankirkontie 51, Hattula
Tilinumero: FI44 6601 0010 1391 60

Turun Murre on vuonna 2013 perustettu Liedossa toimiva koirakoulu. Turun Murren perustajan Katja Silanderin tavoitteena on yrityksen perustamisesta lähtien ollut eläinten hyvinvoinnin lisääminen positiivisen ja omaehtoisen koulutuksen avulla. Linnan Murre on Turun Murren rinnakkaistoimipiste, joka on avattu 1.5.2021.

Maksutavat

Kurssi maksetaan tilauksen yhteydessä (pl. vakiryhmät). Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit.

Muita maksutapoja on tilisiirto ja MobilePay Oy:n kautta tapahtuvat maksut. Nämä vaihtoehdot ovat tarkoitettu pääasiassa sellaisille kursseille ja tapahtumille, kuten vakiryhmät, joita ei makseta verkkokaupan kautta, ja joista sovitaan erikseen. Verkkokaupan kautta ostettavat palvelut maksetaan ensisijaisesti Paytrail Oyj maksupalveluntarjoajan kautta.

Jos haluat maksaa kurssin tai tapahtuman lahjakortilla, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla katja@turunmurre.fi.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Kurssit

Jokaisen kurssin sivulla on lyhyt kuvaus, mitä kurssi pitää sisällään, ja kurssin hinta. Verkkokaupasta voit valita itsellesi sopivan kurssin ja sopivan alkamisajankohdan. Jos kurssin sisältö tai sopivuus mietityttää, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla. Kurssin hinta sisältää alv:n.

Ilmoittautuminen on sitova lunastaessasi kurssin verkkokaupasta. Kurssimaksuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Jos ostamasi kurssi ei jostain syystä sovellu koirallesi, on mahdollista erikseen sopia kurssin vaihtamisesta.

Juoksuaikainen narttu tai sairas koira ei voi tulla treeneihin, joten juoksu- ja koiran sairastumispoissaolot korvataan myöhemmin toisessa sopivassa ryhmässä, jossa on tilaa. Omia poissaoloja kursseilta voidaan korvata ainoastaan poikkeustilanteissa, joista on sovittu etukäteen.

Poissaolot tulee ilmoittaa viipymättä kurssin ohjaajalle tai sähköpostiosoitteeseen murre@linnanmurre.fi.

Linnan Murre pidättää oikeuden perua kurssin tai muun tapahtuman esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin pyritään löytämään toinen kurssi, johon asiakas voi osallistua. Jos sopivaa kurssia ei löydy, kurssin hinta palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Linnan Murre pidättää oikeuden muuttaa kurssien ja koulutusten hintaa ilmoittamatta. Hintaa ei kuitenkaan nosteta kesken ilmoittautumisen, jos paikkoja on jo lunastettu, jolloin kurssin jokainen osallistuja maksaa saman summan kurssista.

Vakiryhmät

Vakiryhmään voit kysyä paikkaa ilmoittautumalla verkkokaupan kautta tai yhteydenottolomakkeen kautta, tai suoraan s-postitse murre@linnanmurre.fi. Kirjoitathan viestiin mahdollisista aikataulutoiveista. Otamme yhteyttä ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan. Maksu- ja lisätiedot saat kurssikirjeessä, kun sopiva ryhmä on löytynyt.

Kuukausimaksulla säilytät paikkasi, ja se takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa ryhmässä. Linnan Murre pidättää oikeuden perua ryhmän esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tällöin pyritään löytämään toinen ryhmä, johon asiakas voi osallistua.

Vakiryhmän irtisanomisaika on yksi kuukausi. Ilmoitathan siis hyvissä ajoin, jos olet luopumassa paikastasi.

Linnan Murre pidättää oikeuden muuttaa vakiryhmien hintaa. Hinnanmuutoksesta ilmoitetaan vakiryhmäläisille hyvissä ajoin ennen sen toteutumista. Jos asiakas päättää irtisanoutua vakiryhmästä hinnanmuutoksen vuoksi, saa hän maksaa irtisanomisaikana (1kk) ryhmän edeltävää hintaa ennen hinnanmuutosta.

Jos asiakas ei maksumuistutuksista huolimatta suorita vakiryhmän kuukausihintaa sovitusti, toistuvista maksuhäiriöistä seuraa treeniryhmästä erottaminen

Kohdennettu markkinointi

Ostamalla Linnan Murren palveluita tai osallistumalla Linnan Murren järjestämiin tapahtumiin, hyväksyt, että sinulle lähetetään sähköpostitse Murren toimintaan ja tuleviin tapahtuviin liittyviä sähköpostiviestejä.

Ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin murre@linnanmurre.fi kautta voit milloin tahansa poistaa itsesi sähköpostilistalta. Tällöin sinulle ei enää lähetetä Murren muuhun toimintaan liittyviä sähköpostiviestejä, vain mahdolliset kurssikirjeet ja muut olennaiset tiedotteet osallistumaasi tapahtumaan liittyen.

Lisää tietoja Linnan Murren henkilötietojen käsittelystä voit lukea Tietosuojaselosteesta.