Yksityisohjaus

Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

75 
Yksityistunti
Lisäinfo

Jos koirasi ei pysty harjoittelemaan ryhmätilanteessa, tai kurssit eivät sovi aikatauluihisi, voit varata ajan tunnin kestävään yksityisohjaukseen, jossa keskitytään vain sinun ja koirasi kaipaamiin koulutusvinkkeihin. Voit kysyä yksityistuntia mihin tahansa tarpeeseen perustaidoista lajiharrastamiseen.

Kirjoita lisätietokenttään mihin asiaan kaipaatte neuvoja, ja valitsemme Sinulle sopivimman koulutusohjaajan. Voit myös varata ohjatun yksityistunnin ystäväsi tai kaveriporukan kanssa!

Linnan Murren koulutushalli on lämmin, ja yksityisohjauksen hinta sisältää koulutushallin vuokran.

Miten ilmoittaudun Yksityisohjaukseen?

Pääset ilmoittautumaan Yksityisohjaukseen valitsemalla kuvakeesta ’ilmoittaudu’ tai sivun oikeasta yläkulmasta ostoskorin kuvasta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme yhteyttä sinuun, ja sovimme yhdessä koulutuksen ajankohdan. Kirjoitathan lisätietokenttään mahdollisista aikataulutoiveista.

Mitä koulutukseen tarvitsee mukaan?

Ota koulutusta varten mukaan koiralle vesikuppi, kiinteä talutushihna, oma taukomatto (pyyhe. viltti tms), koirasi lempilelu, sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Kun ilmoittaudut koulutukseen, otamme sinuun pikapuoliin yhteyttä sopiaksemme sopivan ajan koulutukselle.

Asiakkaat suosittelevat

  1. Tiia ja Veeti

    Olimme yksityistunnilla Veetin kanssa reilu viikko sitten. Olen tosi kiitollinen saamastani avusta ja neuvoista. Muutos koirani käytöksessä on huomattava. Enää minun ei tarvitse vältellä häiriötekijöitä ulkona liikkuessamme. Häiriötekijöistä huolimatta saan koiraani kontaktin ja hän ei ole enää niin stressaantunut ja peloissaan! Opittavaa riittää sekä minulla että koiralla, mutta nyt tilanne ei tunnu enää toivottomalta. Kiitos paljon!