Pop Up Pentupuuhis

Kesto
1 x 50 min
Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

25 
lokakuu 9 / ma 16:00
Krista
25 
lokakuu 16 / ma 16:00
Krista
25 
lokakuu 23 / ma 16:00
Krista
25 
joulukuu 10 / su 13:00
Krista
25 
joulukuu 17 / su 13:00
Krista

Pentupuuhis tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden koiranpentusi sosiaalistamiselle.

Mitä Pop Up Pentupuuhiksessa oppii?

Pentupuuhiksen ensisijainen tavoite on aktivoida pentuja käyttämällä hyväksi eri virikeryhmien (toiminnalliset, sosiaaliset, kognitiiviset, ruoka – sekä aistivirikkeet) osa-alueita. Puuhiksessa harjoittelemme esimerkiksi tasapainoilua turvallisesti, hajuaistin käyttöä sekä tutustutaan erilaisiin alustoihin ja esineisiin. Tässä ohessa pentua sosiaalistetaan muihin koiriin ja ihmisiin, sekä luodaan pennulle positiivisia kokemuksia uusista asioista. Pentupuuhis on mainio tapa aloittaa koulutushalliin ja ohjattuun koulutukseen tutustuminen pikkupennun kanssa. Muiden tehtävien lomassa harjoittelemme myös arjen hallintaa helpottavia käytöstapoja. Pennut voivat myös tunnin lopuksi leikkiä keskenään, jos ryhmässä on sopivan kokoista leikkiseuraa ja omistajat tätä toivovat.

Puuhiksessa ovat oppimassa sekä pentu että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuisen sijaan myös nuori, joka hallitsee pennun. Murren puuhikseen perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että Puuhiksessa vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset Puuhiksen aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella tunnilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle Pop Up Pentupuuhis sopii?

Pentupuuhis on tarkoitettu ensisijaisesti luovutusikäisille pennuille. Pentusi onkin tervetullut Pentupuuhikseen heti, kun se on kotiutunut luoksesi.  Me emme edellytä rokotuksia alle rokotusikäisiltä pennuilta (pennuilla on vasta-ainesuoja vastuullisesti hoidetuilta emoiltaan), mutta nykyään on mahdollista ottaa varhaisrokote jo luovutusikäiselle pennulle. Pentupuuhiksen jälkeen voi jatkaa Pentukurssille.

Kuka Pop Up Pentupuuhiksen ohjaa?

Pentupuuhiksen ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Krista, ja se järjestetään sisällä Murren koulutushallissa.

Mitä Puuhikseen tarvitsee mukaan?

Ota Puuhikseen mukaan koiralle vettä ja vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), helposti puettava/riisuttava panta tai valjaat, tavallinen talutushihna, sekä runsaasti pennulle mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.