Pentukurssi

Kesto
5 x 50 min
Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

105 
kesäkuu 13 / ti 17:00
Krista
105 
heinäkuu 15 / la 11:00
Krista
105 
kesäkuu 11 / su 10:00
Krista
Lisäinfo
105 
heinäkuu 3 / ma 19:00
Krista
105 
heinäkuu 23 / su 12:00
Krista
105 
elokuu 2 / ke 18:00
Krista
105 
elokuu 27 / su 13:00
Krista
Lisäinfo
105 
elokuu 29 / ti 17:00
Krista

Linnan Murren Pentukursseja alkaa maanantasin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, ja ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Huom! Jos alkavat Pentukurssit eivät sovi aikatauluusi, myös Perustaitokurssi soveltuu pennulle aloituskurssiksi.

Mitä Pentukursseilla oppii?

Murren Pentukurssilla ensisijaisena tavoitteena on luoda pentuun hyvä suhde,  ja opastaa ohjaajaa oivaltamaan millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota pennun alkukoulutuksessa. Pentukurssilla harjoitellaan tärkeitä arjen taitoja, kuten rauhoittumista, luopumista, kontaktia ohjaajaan, sekä hihnakäytöstä. Kaikki harjoitteet tehdään aina pennun ehdoilla positiivisia koulutusmenetelmiä käyttäen.

Ohjatuilta Pentukursseiltamme saat eväät pennun kouluttamiseen, mutta varsinainen koulutustyö tehdään kotona omassa arjessa. Siksi onkin tärkeää ymmärtää, että pentu oppii koko ajan – myös silloin, kun et ajattele kouluttavasi sitä. Kouluttaminen ei siis ole vain tunnin mittainen periodi viikossa, vaan tapa toimia koiran kanssa.

Kurssilla ovat oppimassa sekä pentu että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuisen sijaan myös nuori, joka hallitsee pennun. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Pentukurssi sopii ensisijaisesti 3-6kk ikäisille pennuille. Jos pentusi on vasta luovutusikäinen, suosittelemme ensin osallistumaan Pentupuuhikseen.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), panta tai valjaat, tavallinen talutin, sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Kuka kurssin ohjaa?

Pentukursseja ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Krista.