Noseworkin vakiryhmät

Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

25 
Säännöllinen viikkovuoro
Liisa
Lisäinfo

Nosework -harrastuslaji kehitettiin alunperin Yhdysvalloissa, kun huomattiin hajutyöskentelyn parantavan rescuekoirien hyvinvointia. Nosework on koirille hauskaa puuhastelua, tehokasta aktivointia ja helppoa toteuttaa kotioloissa, mutta myös tavoitteellista harrastusta mikäli tähtäimenä on kilpaileminen. Kouluttaminen perustuu palkitsemiseen ja koiran oman toiminnan kannustamiseen.

Noseworkin vakiryhmässä jatketaan Noseworkin tutustumiskurssilla ja jatkokurssilla opittujen taitojen kehittämistä. Vakiryhmässä perehdytään myös syvemmin noseworkin sääntöihin, mutta ryhmiin ovat tervetulleita kaikki, harrastit lajia tavoitteellisesti tai omasi ja koirasi iloksi! Vakiryhmä takaa säännöllisen vuoron tutussa treeniporukassa.

Ryhmässä harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten treenit soveltuvat myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään.

Kenelle kurssi sopii?

Noseworkia voi harrastaa jokaisen koiran kanssa! Jos koirallasi ei ole aiempaa kokemusta noseworkista, suosittelemme käymään ensin vähintään Nosework tutuksi -kurssin. Jos olet harrastanut noseworkia aiemmin, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan. Kun teille sopiva ryhmä on löytynyt, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Kurssin kouluttaja

Kurssia ohjaa hajutyöskentelyyn erikoistunut eläintenkouluttaja (at.) Liisa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto, talutushihna sekä runsaasti koiralle mieleisiä makupaloja.