Murre Sienimetsällä Jatkokurssi

Kesto
5 x 90min
Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

Mitä Murre Sienimetsällä Jatkokurssilla oppii?

Koiran hajuaistista on paljon hyötyä myös sienimetsällä. Kun koira osaa etsiä ja ilmaista sienet ohjaajalleen, tulee sienestyksestä kiva yhteinen harrastus.  Murre Sienimetsällä Jatkokurssilla jatketaan koirakon tason mukaisesti sienilajien hajun tunnistamista, etsimistä  sekä ilmaisukäytöstä. Kurssilla harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten kurssi soveltuu myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään. Kurssilaiset tuovat oman kohdehajunsa (sienet).

Ryhmään otetaan max neljä koirakkoa, ja yhden treenin kesto on 90 minuuttia. Jatkokurssin kesto on viisi viikkoa ja ryhmä kokoontuu joka viikko aina samana ajankohtana, jos ei muuta ilmoiteta! Ensimmäinen kerta on luentokerta, jolloin ei tarvitse ottaa koiraa mukaan hallille.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii Murre Sienimetsällä -kurssin käyneille tai koirille, joilla on jo vastaavat taidot ja osaavat alkeet sienten etsinnästä.

Kurssin kouluttaja

Kurssia ohjaa hajutyöskentelyyn erikoistunut eläintenkouluttaja (at.) Liisa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan oma kohdehaju (sienet), vesikuppi, normaali talutin, panta tai valjaat, koirasi lempilelu, sekä runsaasti koiralle mieleisiä makupaloja.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.