Lajiharrastajan pohjataidot

Kesto
5 x 50 min
Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

Lajiharrastajan pohjataidot -kurssilla harjoitellaan erilaisissa harrastuslajeissa tarvittavia perusteita ja palasia, joista voi lähteä rakentamaan valmiita liikkeitä. Kurssilla aloitetaan liikkeiden opettelu pienin palasin, vahvistetaan koirakon yhteistyötä, harjoitellaan erilaisia palkkaustapoja, sekä taukokäytöstä. Kurssilla hyödynnetään myös erilaisia kohdetyöskentelyvälineitä, joiden avulla koiran kehon hallinta paranee, ja liikesujuvuus vahvistuu. Kurssi soveltuu koirakoille, jotka tähtäävät harrastamaan esimerkiksi tokon, rally-tokon, tai koiratanssin pariin.

Kenelle kurssi sopii?

Osallistuvan koiran alaikärajaksi suosittelemme puolen vuoden ikää. Mikäli koirasi ei kuitenkaan ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme ennen tälle kurssia osallistumista esimerkiksi Murren Perustaitokurssia.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttajat (at.) Krista tai Janina.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä koirasi lempilelu. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.