Arki- Rally-tokon vakiryhmät

Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

80 
Säännöllinen viikkovuoro
Krista
Lisäinfo

Mikä on Arki- Rally-tokon vakiryhmä?

Paikka Arki- Rally-tokon vakiryhmässä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Vakiryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki mahtuvat treenaamaan, ja saavat yksilöllistä ohjausta.

Vakiryhmässä jatketaan Arki- Rally-toko tutuksi -kurssin opittujen taitojen kehittämistä. Kurssilla harjoitellaan rally-tokon liikkeitä ja tutustutaan tehtäväkyltteihin, sekä harjoitellaan liikkeiden palasia, joista kokonaiset tehtävät rakentuvat. Kurssilla tehdään myös harjoitteita, jotka helpottavat tehtävien sujuvaa suorittamista, sekä kehittävät koiran kehonhallintaa, ja oppimiskykyä. Arki- Rally-toko on tarkoitettu koiran aktivoimiseksi, sekä koiran ja ohjaajan yhteistyön kehittämiseksi sellaisille koirakoille, jotka eivät suunnittele kilpailu-uraa.  Kurssilla jatketaan myös koirakon välisen yhteistyön kehittämistä, sillä vahva luottamus toimii joka koiraharrastuksen pohjana!

Murrella voit treenata halutessasi tavoitteellisesti, tai omaksi ja koirasi iloksi. Kaikenlainen yhdessä tekeminen vahvistaa yhteistyötä, sekä koiran ja omistajan välistä suhdetta.

Kenelle kurssi sopii?

Arki- Rally-toko sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja rally-tokosta kiinnostuneille ohjaajille, joilla ei ole kilpailutavoitteita. Jos koirallasi ei ole aiempaa rally-tokotaustaa, suosittelemme käymään ensin Rally-toko tutuksi tai Arki- Rally-toko tutuksi -kurssin. Jos olette käyneet toisen näistä kursseista Murrella tai muualla, tai teillä on aiempaa harrastustaustaa rally-tokon parissa, voit ilmoittautua vakiryhmään sivun ylälaidasta Ilmoittaudu-linkistä painamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, ja etsimme yhdessä teille sopivan vakiryhmäpaikan.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Krista, joka harrastaa rally-tokoa omien koiriensa kanssa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), koiralle mieleinen lelu, sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja.