Arki- Rally-tokon treeniryhmät

Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

80 
Syyskuu
Krista
Lisäinfo
80 
Lokakuu
Krista
Lisäinfo
80 
Marraskuu
Krista
Lisäinfo
80 
Joulukuu
Krista
Lisäinfo
145 
Kahden koiran treenimaksu
Krista
Lisäinfo

HUOM! VAIN Murren ryhmissä jo treenaaville. Jos sinulla ei vielä ole treeniryhmäpaikkaa, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella!

Mikä on Arki- Rally-tokon treeniryhmä?

Paikka Arki- Rally-tokon treeniryhmässä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Treeniryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki mahtuvat treenaamaan, ja saavat yksilöllistä ohjausta.

Treeniryhmässä jatketaan Arki- Rally-toko tutuksi -kurssin opittujen taitojen kehittämistä. Ryhmässä harjoitellaan rally-tokon liikkeitä ja tutustutaan tehtäväkyltteihin, sekä harjoitellaan liikkeiden palasia, joista kokonaiset tehtävät rakentuvat. Ryhmässä tehdään myös harjoitteita, jotka helpottavat tehtävien sujuvaa suorittamista, sekä kehittävät koiran kehonhallintaa, ja oppimiskykyä. Arki- Rally-toko on tarkoitettu koiran aktivoimiseksi, sekä koiran ja ohjaajan yhteistyön kehittämiseksi sellaisille koirakoille, jotka eivät suunnittele kilpailu-uraa.  Ryhmässä jatketaan myös koirakon välisen yhteistyön kehittämistä, sillä vahva luottamus toimii joka koiraharrastuksen pohjana!

Murrella voit treenata halutessasi tavoitteellisesti, tai omaksi ja koirasi iloksi. Kaikenlainen yhdessä tekeminen vahvistaa yhteistyötä, sekä koiran ja omistajan välistä suhdetta.

Kenelle treeniryhmä sopii?

Arki- Rally-toko sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja rally-tokosta kiinnostuneille ohjaajille, joilla ei ole kilpailutavoitteita. Jos koirallasi ei ole aiempaa rally-tokotaustaa, suosittelemme käymään ensin Rally-toko tutuksi tai Arki- Rally-toko -kurssin.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Krista, joka harrastaa rally-tokoa omien koiriensa kanssa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), koiralle mieleinen lelu, sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja.