Arki- Rally-tokon Jatkokurssi

Kesto
4 x 50 min
Sijainti
Vanhankirkontie 51, Hattula (Katinala)

90 
kesäkuu 27 / ti 18:00
Krista
90 
syyskuu 3 / su 14:00
Krista
Lisäinfo

Rally-toko on yhdistelmä tokoa, agilityä ja koiratanssia. Arki- Rally-tokossa tutustumme Rally-tokoon, mutta leikkimielisesti, ilman kilpailutavoitteita!

Mitä Arki- Rally-tokon Jatkokurssilla oppii?

Arki- Rally-tokon Jatkokurssilla jatketaan tehtäväkyltteihin tutustumista, ja tehdään harjoitteita, joita liikkeiden sujuva suorittaminen edellyttää. Harjoitteet kehittävät myös koiran kehonhallintaa, sekä oppimiskykyä. Murren ryhmissä kiinnitetään huomiota aina myös koiran viretilaan, työskentelymotivaatioon, sekä rauhoittumisen harjoitteluun.  Arki- Rally-toko on tarkoitettu koiran aktivoimiseksi, sekä koiran ja ohjaajan yhteistyön kehittämiseksi sellaisille koirakoille, jotka eivät suunnittele kilpailu-uraa.

Arki- Rally-toko on hauskaa ja iloista puuhaa niin koiralle kuin omistajallekin. Erilaisia rally-tokon tehtäväkylttejä on noin sata, eli harjoiteltavaa riittää, mikäli lajista innostuu. Jatkokurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa vakiryhmään säännöllisenä viikkovuorona.

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan (riippuen COVID-tilanteesta), mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Kenelle kurssi sopii?

Arki- Rally-toko sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja rally-tokosta kiinnostuneille ohjaajille, joilla ei ole kilpailutavoitteita. Arki- Rally-tokon Jatkokurssi sopii vähintään puolen vuoden ikäisille koirakoille, jotka ovat käyneet Arki- Rally-tokon alkeet -kurssin, tai omaavat vastaavat taidot. Huomaathan myös, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Krista, joka harrastaa rally-tokoa omien koiriensa kanssa.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja.

Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan lisätiedon kurssille osallistumisesta.